Aliendriver

Új élet, új blog. Remélem ezúttal az utolsó is egyben. Mármint a blog, élet még lehet pár. :) (18)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Őket olvasom

Friss hozzászólások

Végjegyzet

A blog a szubjektív véleményemet és nézőpontomat tartalmazza, annak másokra nézve sértő vagy esetleg illetlen tartalmáért elnézést kérek.


Amolyan nyílt levél Blankának

2007.06.05. 23:00 | Goo | 1 komment

Sok boldog születésnapot kívánnék kedves ismerős!

Bár nagyon hosszú ideje nem beszéltünk, és verbálisan még az életben nem kommunikáltunk, de emlékszem a lassan egy évvel ezelőtti éjszakákra, a szilveszteri msnezésünkre, a viccekre, UFO-kra, rézf'szú baglyokra, postásvadásztara, mindenre. Bár ezek az idők már messze járnak, talán sikerül felevenítenünk őket.

Akárhányszor egy pókot felporszívózok, lecsapok, vagy épp lehúzom a WC-n, eszembe jut, hogy te mennyire rettegsz tőlük.

Tudom, hogy legalább egy mosolyt megeresztettél, mikor a Jóban-rosszban-ban ismét feltűntek Szlávik felügyelőék. Még emlékszem, hogy ők voltak a kedvenceid, bár igazából sosem reklámoztad.

Emlékszem hogy mennyire rajongasz a fociért, hogy a kedvenc csapatod a Chelsea, kedvenc együtteseid a Placebo, a Muse és az Orgy, rajongasz a zenéért, egyik kedvenc színészed Oded Fehr, annak idején te csináltad az első magyar rajongói oldalát, imádod a kutyád és nagyon szereted a macskákat is. Egész jó vagy németből, pedig utálod a nyelvet. A matekot sem szereted, azzal állsz leginkább hadilábon. A kedvenced a magyar, imádsz olvasni, de még jobban szeretsz írni, ráadásul nagyon jól csinálod.

Azt hiszem ezekkel lehet címszavakban jellemezni. De szeretném megtudni milyen a beszéded, mi a szavajárásod, hogy hogyan mosolyogsz és hogy hogyan nevetsz. Hogy mennyit beszélsz egy óra alatt a kedvenc együtteseidről és a fociról. Tudom, hogy ezekkel másokat idegesítesz, de szerintem egy igazi barát meghallgat, akármiről is szóljon a mondanivalód.

Te egy nagyon jó ember vagy, akivel az élet néha jobban kibabrál, mint kellene. Ezért kívánok születésnapod alkalmából egy szebb jövőt, olyat, amit te álmodsz, és te formálsz. Boldog születésnapot!

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriver.blog.hu/api/trackback/id/tr57503285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mushi.... · http://mushi.blogdreams.com 2007.06.07. 14:12:23

Basszus, drága Gergő, ez nagyon drága tőled! Komolyan mondom, elérzékenyültem! :' ( Nagyon köszönöm! ♥♥♥♥ Uuu, ez nagyon..... de nem kellett volna egy egész bejegyzést rám pazarolnod.. : P De tényleg, köszönöm! : ) Még majd valahol írok hosszabb választ, ennyi elég is itt belőlem :P _______________ Válasz: Ugyan már, gondoltam adok egy kis ajándékot, hiszen nem minden nap 16 éves az ember. :)
süti beállítások módosítása