Aliendriver

Új élet, új blog. Remélem ezúttal az utolsó is egyben. Mármint a blog, élet még lehet pár. :) (18)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Őket olvasom

Friss hozzászólások

Végjegyzet

A blog a szubjektív véleményemet és nézőpontomat tartalmazza, annak másokra nézve sértő vagy esetleg illetlen tartalmáért elnézést kérek.


What I'd like for Christmas

2007.12.21. 04:11 | Goo | Szólj hozzá!

Egyetlen döfés a szívem közepébe, aztán minden megoldódna. Egy részről nem kellene aggódnom az ajándékok miatt, mások nem haragudhatnának, hogy nem adok nekik semmit, mert halottra nem szokás haragudni, főleg ha ekkora kegyetlenséggel ér véget valakinek az élete. Másoknak sem kellene hatalmas költségekbe verniük magukat, egyetlen szál virág és egy héliumos lufi elég lesz mindenkitől. Aztán soha többé karácsony vagy születésnap vagy bármi más műünnep, ami csak azért létezik, hogy mindenkit bosszantson. Egyetlen szúrás és soha többé szenvedés, aggodalom, kétségbeesés, depresszió, stressz, kisebbségi komplexus vagy más kellemetlen dolog. Fekete, minden fekete, csak épp nem akarod észrevenni. Szúrd belém azt a tőrt, aztán forgasd meg bennem, hálás leszek érte, az eddigi életem is roncshalmaz volt, ezután se lenne jobb. Eddig is egyedül éltem, ezután sem lenne jobb életem. Gyűlölöm eddigi életem minden percét, gyűlölöm magam, mindent, ami körülvesz. Hadd legyen ez az utolsó karácsony, amolyan igazi fekete, mint a gyász, hiába a lufik, gömbök, színes égők. Csak segíts elmenni, ez az utolsó dolog, amit kérek, és az egyetlen, amit az életem során ténylegesen tiszta szívemből kívántam. Hadd legyen vége és jöjjön a fekete.

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriver.blog.hu/api/trackback/id/tr3503393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása