Aliendriver

Új élet, új blog. Remélem ezúttal az utolsó is egyben. Mármint a blog, élet még lehet pár. :) (18)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Őket olvasom

Friss hozzászólások

Végjegyzet

A blog a szubjektív véleményemet és nézőpontomat tartalmazza, annak másokra nézve sértő vagy esetleg illetlen tartalmáért elnézést kérek.


Magyarázat

2007.12.31. 19:55 | Goo | Szólj hozzá!

Szóval úgyis tudom, hogy ez a blogom is van olvasva, úgyhogy ide írnám, ami a másikban kérdezve lett. Hogy mi lepett meg úgy karácsonykor? Kb mint egy vesén rúgás, olyan volt. Aki még emlékszik a mit nem illik adni karácsonyra tartalmú posztomra (aliendriver), annak bizonyára rémlik a könyves rész is. Kicsit az arcomra fagyott a mosoly, mikor kibontottam A boldog élet tibeti művészete című könyvet. Hát köszi, tényleg ennyire boldogtalannak tűnöm? Vagy csak én veszem túlságosan is magamra a dolgokat? Szóval ez volt ami meglepett, de az ajándéklistám: 19" LCD ws monitor, 7 darab fekete zokni, rajta a hét napjainak nevével (khm ^^), az a bizonyos könyv, még egy könyv Stanley Steel: Turmix 3 (ez a Heri Kókler helyett, mert nem volt a boltban, ugye szokás szerint nem első rész, sőt mi több, nem láttam egyetlen Mátrix részt sem, mert egyszerűen nem az én műfajom, de azért örülök :) ) by szüleim, Hugh Laurie: A balek című könyve by húgom, ami nagyon meglepett, mivel ki sem mondtam és már december elején mondta, hogy örülni fogok neki, már megvette, 3 pár fehér zokni, Kovács Róbert: Századvégi utazások című könyve, dísz, gyertya, Princess CD by mama (oké, a CD-t magamnak vettem abból a pénzből, amit a mama adott :) ), papától dezodor, másik nagyszülőktől és dédimamától pénz. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriver.blog.hu/api/trackback/id/tr22503403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása