Aliendriver

Új élet, új blog. Remélem ezúttal az utolsó is egyben. Mármint a blog, élet még lehet pár. :) (18)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Őket olvasom

Friss hozzászólások

Végjegyzet

A blog a szubjektív véleményemet és nézőpontomat tartalmazza, annak másokra nézve sértő vagy esetleg illetlen tartalmáért elnézést kérek.


Slag-murdererer-psychopather?

2008.01.06. 03:58 | Goo | Szólj hozzá!

Kurvadarabolászós-pszichopatás? Igen, ilyen könyvet olvastam. Komolyan mondom, Vágó Csaba (akarom mondani Andrea Santarcuz, mert ugye írói álnév) egyre durvább könyveket ír. Bár Andreaként ez az első könyve, eddig Sally Hunterként alkotott egy egész sorozatot, aminek már megszereztem minden darabját, de még nem mindet olvastam. Elölről kéne kezdeni, mert már egy csomóra nem emlékszem, de meg akarom tudni, hogy mi lett Angela Mc'Gregor és Jeffrey Holland kapcsolatával, mert eddig össze-vissza olvastam, és hol együtt voltak, majd megismerték egymást. Boglár azt mondta, hogy egyszer csak eltűntek a könyvből, pedig szerettem őket, szóval meg kell tudnom, hogy mennyire igaz ez. Ja meg Bogi még azt is mondta, hogy a Santacruz könyvek nagyon durvák. Igaza volt, szóval vissza a Dr. Kannibálhoz: van egy doktor, aki pszichopata, utálja a nőket a nagyanyja és az anyja miatt, ezért ha valami nem tetszik neki, egyszerűen keres egy prostit, megbénítja (valami injekciót ad neki, amitől nem képes megmozdulni, de teljesen tudatánál van és mindent érez) majd szépen levágja a kézfejeit, a csonkokat beégeti, hogy el ne vérezzen, elvágja a torkát és miközben vérzik el, megerőszakolja, aztán megpörköli az egész testét, majd a hullát vízbe dobja. Az első áldozatának a máját vágta ki és a feleségével és lányával etette meg, akik egyébként nem tudták, hogy mit esznek, de rettegtek a pacáktól.

Aztán van egy pszichiátercsaj, Katie Millner, aki elkészíti a jellemrajzát az FBI-nak, és végül (ezt nem írnám le, mert ugye ez a kifejlet, akit érdekel, úgyis elolvassa)

Ja, közlöm, hogy a könyv csak nagyon erős idegzetűeknek ajánlott, ugyanis akkora hibák vannak benne, amitől a falat akartam kaparászni. Elütések, félrebetűzések, minden, aminek semmi keresnivalója egy könyvben. De mit várni egy irodalmi értéket nem tartalmazó, 400 forintos, magyar könyvtől? Szórakozni ideális, művelődni kevésbé. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriver.blog.hu/api/trackback/id/tr41503406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása