Aliendriver

Új élet, új blog. Remélem ezúttal az utolsó is egyben. Mármint a blog, élet még lehet pár. :) (18)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Őket olvasom

Friss hozzászólások

Végjegyzet

A blog a szubjektív véleményemet és nézőpontomat tartalmazza, annak másokra nézve sértő vagy esetleg illetlen tartalmáért elnézést kérek.


At the End of September...

2007.10.01. 05:31 | Goo | 2 komment

Még nyílnak a völgyben a nyári virágok…

A szeptember is bevégeztetett, csak hogy szépen fejezzem ki magam. Ami azt jelenti, hogy mire vége a Tényeknek már sötét van, így a virágokat is korábban kell öntözni. Még: szeptember után október jön, októberre meg ki kell pakolni az őszi dekorációkat, e.g. töklámpásokat. Még egy feladat a listára. De legalább már látszik az őszi szünet is. :)
És megint egy hétvégét fucked around. És csak azért nem magyarul, mert mégse írjunk csúnyán. A szombat olyan jól elment annak az új szekrénynek az összeszerelésével, mert ugye segíteni illik. Aztán meg este muszáj volt tv-t nézni, Szülinapi műsort meg az Apádra ütök-öt, sokadszorra. De ha egyszer szeressük… <3

Aztán ma meg…

Nos, tanultam. De nem jutottam előbbre. Két kötelezőn is átrágtam magam, A tenger csendje Vercors-tól. Érdekes egy sztori, tetszik úgy magában, a végét nem értettem pontosan, hogy Werner akkor miért is ment harcolni. Hogy rombolja Franciaországot, mert ő is agymosódott vagy, mert a seregből akarta gyengíteni a németeket. Meg igazán a tanulság sem jött át, de erre lesz a holnapi irodalom óra.

Mario és a varázsló, mondja valaki, hogy ez egy vicc. Őszintén szólva nem tetszett, oldalakon át ecseteli a semmit (ami nagy szó, mert az egész mű pár oldal), Marióról alig van benne utalás, és csak a legvégén tudjuk meg, hogy mi köze van Mariónak a varázslóhoz. De hogy miért? Na erre is kell figyelni holnap irodalmon. :roll:

Történelem. Csak nem dolgozat következik? És csak nem épp a leghalványabb tudásom sincs a boldog békeidőkről? Angol, erre sem ártott volna jobban felkészülni. Főleg, hogy már egy hét sincs a nyelvvizsgáig. Matek, emiatt aggódom a legjobban. Dolgozat lesz, és alig értek valamit. És ismétlések is fel vannak adva, de azt sem tudom, hogy hol kéne a dolgoknak nekiállni és mit kéne tanulni. Mármint a témaköröket tudom, de esetleg a tételeket nem lehetne felsorolni? Vagy valami ilyesmi, mert ebből olyan égés lesz, hogy mellettem a Reistag is elszégyellheti magát. *wassat*

Szóval a küldetés túlélni ezt a hetet. De nem akarok egyeseket írni! *bőg*

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriver.blog.hu/api/trackback/id/tr46503341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lidi · http://www.confectionery.extra.hu 2007.10.01. 22:37:18

Az a lényeg hogy abból ne kapj egyest amivel mész majd tovább az egyetemre, a többi meg le van szarva. Ofő utasítására én is ezt az elvet követem, pápá teknika. :D

Jucee · http://coldnose.13wings.net 2007.10.03. 13:28:54

*simi* tarts ki Serlok, menni fog ez :P Márió meg a varázslóhoz nem tudok még hozzászólni :roll: Jah, mondtam már, hogy jól lehet nálad szmájlogni? 8)
süti beállítások módosítása