Aliendriver

Új élet, új blog. Remélem ezúttal az utolsó is egyben. Mármint a blog, élet még lehet pár. :) (18)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Őket olvasom

Friss hozzászólások

Végjegyzet

A blog a szubjektív véleményemet és nézőpontomat tartalmazza, annak másokra nézve sértő vagy esetleg illetlen tartalmáért elnézést kérek.


Bankett

2008.06.21. 21:29 | Goo | Szólj hozzá!

Megvolt a bankett is, ezennel az összes középiskolai dolog véget ért, a gimnázium már csak egy az emlékeim közül. Egész jó volt, sokat beszélgettünk, sírtunk, nevettünk, ettünk, ittunk, vigadtunk, fura volt a tudat, hogy akármilyen alkoholt rendelünk, egy kérdés nélkül megkaptuk, azt hiszem, tényleg megértünk. Nem tegeződünk össze egy tanárral sem, de a volt ofőnek megígértem, hogy majd kiránduláson. Azt hiszem a tanárok is jól éreték magukat.

Ma anyuval vásárolgattunk nekem mindenféle ruhadarabokat, csak nadrágot nem lehet rám találni, mert minden leesik rólam. Látszik, hogy a bolygó lakosságának már több mint 50%-a túlsúlyos, ollé. :D Legalább van sok szép, új pólóm, amit fel tudok venni az elkövetkezendő és azutáni napokban. ^^

Holnap, a hajnali 7.55-ös vonattal indulunk, és valamikor délután érünk Szántódra, szerdáig offline leszek. Fotók nem igazán lesznek, mert az egész többnyire közös parton dögölészésből fog állni, előre megbeszéltük, hogy mind nagyon fáradtak leszünk az elmúlt napok miatt és együtt fogunk aludni, vízipipázni, részegen nem engedni a másikat fürdeni, zenét hallgatni, sétálni és beszélgetni. Nagy vonalakban ennyi, majd utána beszámolok, ha valami nagyon-nagyon extra is történt, addig sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriver.blog.hu/api/trackback/id/tr64532755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: érettségi nahátmostmeg ez történt velem
süti beállítások módosítása