Aliendriver

Új élet, új blog. Remélem ezúttal az utolsó is egyben. Mármint a blog, élet még lehet pár. :) (18)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Őket olvasom

Friss hozzászólások

Végjegyzet

A blog a szubjektív véleményemet és nézőpontomat tartalmazza, annak másokra nézve sértő vagy esetleg illetlen tartalmáért elnézést kérek.


Sympathy

2008.07.31. 23:09 | Goo | Szólj hozzá!

Mert ez csak egy aprócska kudarc. Olyan, ami belülről teljesen összetör, de ezt nem mutathatod ki a világnak. Mit lehet ilyen mély sérülés esetén tenni? Hát persze, hogy az elsősegélyért kell rohanni. Ami mindig ott van, ami mindig helyre tesz. Amitől gondolkodni kezdesz, és újraértékeled a dolgokat. Amitől új terveket szövögetsz, és reménykedsz a legjobban. Amitől újra tudsz pozitívan gondolkodni és mosolyogni. Hát persze, hogy az egyetlen örök dolog a zene, ami mindig megvigasztal. Mert amit egyszer megénekeltek, abban sosem kell csalódni. Mert minden akkordnak megvan a saját története. Mert ha igazi rajongó vagy, tudod, hogy ez a banda egyik legkisebb költségvetésével készült klipje, amit pár dollárból, egyetlen nap alatt hoztak össze, mégis úgy tökéletes, ahogy van. A zene pedig azt az orgazmust adja, amit semmi más. És az a mosoly, a legvégén, megfűszerezi az egész művet, és innentől sokkal kevésbé érzed tehernek a problémákat, amik a lelked nyomják. Talán tényleg túl lehet élni, ha az élet nem úgy alakul, ahogy várnánk. Csak épp rendkívül kellemetlen. De legalább tudod, hogy megpróbáltad. 

It’s hard to lead the life you choose
When all your luck’s run out on you
And you can’t see when all your dreams are coming true

And I was in love with things I tried to make you believe I was
And I wouldn't be the one to kneel before the dreams I wanted
And all the dark and all the lies were all the empty things disguised as me

Mert sikerülni fog talpra állni, és magabiztosnak lenni. Még ha nehéz is lesz, még ha az elkövetkezendő pár évben össze kell szorítani a fogaimat.

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriver.blog.hu/api/trackback/id/tr72595245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: zene klip szentimentális goo goo dolls
süti beállítások módosítása