Aliendriver

Új élet, új blog. Remélem ezúttal az utolsó is egyben. Mármint a blog, élet még lehet pár. :) (18)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Őket olvasom

Friss hozzászólások

Végjegyzet

A blog a szubjektív véleményemet és nézőpontomat tartalmazza, annak másokra nézve sértő vagy esetleg illetlen tartalmáért elnézést kérek.


A tesitanárunk

2007.06.12. 23:00 | Goo | 1 komment

Rühellem. Hogy az a rohadt hadd ne folytassam... Osztálykiránduláson volt, és egy kajak cipelése közben a Rába partján megcsúszott és combizomszakadást kapott. Most épp otthon fekszik egy hete, nem jöhet órát tartani. A jegyeket is otthonról zárta le, így senki nem tudott semmit. Persze azon is ledöbbenhetnék, hogy tavaly 4-et adott, olyan indokokkal, hogy az kapja meg az 5-öst, aki igyekszik, látja, hogy igazán akarja, nem kér felmentést, stb. Idén ilyen voltam, minden órán volt felszerelésem, minden órán tesiztem, lázasan, torokfájással, mindenhogyan. Magasugráskor az egyik legmagasabbat ugrottam. Távolugráskor az utolsó órán vagy 50 centivel ugrottam többet, mint ezelőtt. Úgy tűnik a 4,55 méter, a 4, 4/5, 5-ös jegyek 5-ös félévivel nem volt elég. Azért annak a 4-esnek is elmondanám a történetét: szekrényugrás volt, gyakoroltunk több órán, ugye több szert párhuzamosan. Egyik órán mondja, hogy a fiúknak nem csak magasabb szekrényt kellene ugrani, hanem hosszában, mert úgy van hivatalosan, de mivel nem úgy gyakoroltuk, nem úgy osztályoz. Következő órán persze bejelentette, hogy aki nem hosszában ugorja, annak a legjobb a 4 lehet. És mivel hosszában nem mertem nekifutni, ahogy a teljes osztály, így 4-et kaptam. Azt hiszem az 5-re sem emlékszik, hogy a 0-ról küzdöttem fel korláton, míg az osztály nagy része gyűrűn szórakozott egy 3-asért.

Mindenki tudja, hogy pofára osztályoz, de ilyet nem gondoltunk volna. Az már természete, hogy egyeseknek az órák 70%-ban menstruációjuk van, a maradék 30-ban meg hiányoznak, de megkapják az 5-öst. Szóval van egy (illetve sok de ez különösen bosszant) lány, aki hasonlóképp állt mint én. Valamiért nem volt képes megadni neki sem az 5-öst, pedig a lánynak ez az egy jegy kellett volna a jeles eredményhez. És a lánynak ez lett volna az utolsó esélye, mert nincs köztünk többé. És erre sem tisztelettel, pofátlanul megcsinálta.Nem lett volna olyan nagy dolog egy kicsit jobb jegyet beírni egy embernél, aki semmi rosszat nem tett, de többet akkor sem léphet be az iskolába. Ezzel az apró gesztussal egy kis örömöt okozhatott volna a lány családjának, mert igen, a lány rengeteget javított az átlagán a 9-eshez nézve.

Azt hiszem innentől mondom azt, hogy jövőre teljes körű felmentést szerzek testnevelés alól. Ilyen embernek nem vagyok hajlandó semmit se tenni. Remélem nagyon fáj a lába, mert az osztályunknak sokkal jobban fáj a szerencsétlen lány jegye.

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriver.blog.hu/api/trackback/id/tr85503293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Medi · http://medi.b13.hu 2007.06.14. 10:24:23

mintha a saját extanáromat hallanám... _______________ Válasz: Úgy tűnik a tesiszakon tanítják a bunkóságot. :roll:
süti beállítások módosítása