Aliendriver

Új élet, új blog. Remélem ezúttal az utolsó is egyben. Mármint a blog, élet még lehet pár. :) (18)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Őket olvasom

Friss hozzászólások

Végjegyzet

A blog a szubjektív véleményemet és nézőpontomat tartalmazza, annak másokra nézve sértő vagy esetleg illetlen tartalmáért elnézést kérek.


Heroes & Thieves

2007.10.12. 02:01 | Goo | Szólj hozzá!

Hivatalosan október 9-én jelent meg Vanessa Carlton új albuma Heroes & Thieves címmel. Eléggé nagy visszaesésnek érzem a Harmonium és a Be Not Nobody után. Persze lehet, hogy csak az erősen új stílus miatt van így, de mintha hiányozna belőle maga Vanessa Carlton. A zongorajáték, ütem, ritmus, sebesség, mely magával ragad, szárnyán repít, és csak az album legvégén enged le. Mintha egy majdhogynem közönséges és mindennapi albumot hallgatnék. Persze felcsendül a zongora is, de közel sem akkora erővel, mint korábban számos alkalommal. Mintha csak egy háttérhangszer lenne, kísérő és nem a vezető, ahogy korábban. Pedig nem szabad arról elfelejtkezni, hogy Vanessa nem egy jó énekes, hanem kiváló zongorista és rendkívül jó hangú zenei művész. Az új album enyhén szólva leereszkedik, a sebessége is lassabb, a dallamok melankolikusabbak. A leginkább slágergyanúsnak tűnő dal, a Nolita Fairytale az album legelső száma, eddig ez az egyetlen, amelyik rendelkezik videoklippel. A klip eleje teljes mértékben megegyezik az A Thousand Miles című számának klipjével, mellyel berobbant a köztudatba. Aztán a klasszikus dallam helyett ezúttal nem gurul a zongorával végig a városon és vidéken, hanem egyszerűen feláll a zongorától (vajon ez célzás az album tartalmára is?), a zongorát pedig széttöri egy taxi.

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriver.blog.hu/api/trackback/id/tr35503346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása