Aliendriver

Új élet, új blog. Remélem ezúttal az utolsó is egyben. Mármint a blog, élet még lehet pár. :) (18)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Őket olvasom

Friss hozzászólások

Végjegyzet

A blog a szubjektív véleményemet és nézőpontomat tartalmazza, annak másokra nézve sértő vagy esetleg illetlen tartalmáért elnézést kérek.


Kármán kollégium

2008.08.28. 21:58 | Goo | 2 komment

Sokáig vacilláltam mely kolesz is lenne a legjobb nekem, de végül arra a következtetésre jutottam, hogy a Wignerbe akarok menni. Aztán érkezett az értesítés, hogy a Kármánba vettek fel. Ez egy bazinagy épület, ahelyett, hogy hülye címeket mondanék, annyit mondok, hogy ez van ott a zp-nél. Innen úgyis mindenki be tudja azonosítani, hogy melyikről van szó. Persze, tűnhet úgy, hogy milyen tök jó, hogy oda kerültem, mert frekventált tömegközlekedés, jó éjszakai élet közel az egyetem és az egészet két éve újították fel teljes mértékben.

Az utóbbi miatt közvetve kerültem ide. Mivel frissen felújított, ezért magasabb a díja is, és szociális helyzet alapján ide soroltak be. (burzsujkolesz) Úgy tűnhet, hogy ez mind nagyon szép és nagyon jó, de sajnos ez nagyon nem így van, ez a sok előny szinte mind hátrány is egyben. Azt mondják, hogy bizonyos időszakokban szinte lehetetlenség aludni, akkora a zaj az említett szórakozóhely miatt. Bár szobánként csak két ember van, viszont egy íróasztal, ezt magyarázd meg a számítógépeknek, amik ugye mindig megegyeznek az emberek számával. Mindez még kevésbé zavarna, az jobban bosszant, hogy ez gépész és villanykaros kollégium, szóval gazdaságisként eláshatom itt magam. Ugye a GTK kolesze a Wigner, szóval minden apróságért majd oda kell átjárnom, a jegyzetektől kezdve, a szakkollégiumokon át, egészen addig, hogy más GTK-s emberkékkel találkozhassak. A Kármánnak nincs Rollerje. (az a Wigner klubhelysége, ahol H-P 20-02 megy a buli, Wii van meg hasonlók)

Mindettől eltekintve ott van még az az apróság, hogy a Wignerbe a beköltözés augusztus 30. A Kármánban szeptember 3. Azt magyarázza meg nekem valaki, hogy hol a pokolban csövezzek szeptember 3-ig, ha már augusztus 30-án kezdődnek a programok, és a beiratkozás, tanévnyitó, stb is harmadika előtt van, történetesen szeptember elsején. Éljen a logika. -.-'

Azt hiszem, ki kell dolgoznom a belem, hogy félévkor átmehessek egy igazibb kollégiumba.

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriver.blog.hu/api/trackback/id/tr33638443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hóp 2008.09.06. 14:48:32

Ez nem fog megvigasztalni, de a Kármán szerintem egy nagyon király kolesz. Mondjuk mindegy. Majd reggelente integetek a villamosról. :)

Goo 2008.09.12. 20:16:42

Belülről már máshogy látom a dolgokat. :) Majd igyekszem visszaintegetni! :)
Címkék: egyetem iskola
süti beállítások módosítása